Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is az a RGH!

Mi is az a rgh!

 

 Alapvetően egy JTAG/RGH módosított gépen játékos szemszögből az a lényeg, hogy egy módosított operációs rendszer fut, amely mentes minden MS védelemtől.

- Így lehetőség nyílik csupán a HDD-ről indítani a játékokat, hombrew (házilag irt), emulátorokat.

 -Lehet természetesen lemezröl is játszani,(csak olyan drive-al ami már meg van flashelve bármilyen CFW-el)és ilyenkor akár Nero-val is kiírhatjuk a játékot futni fog!

- A merevlemez lehet külső vagy belső egyaránt.

- Lehetőségük lesz bármilyen régiókódos játék futtatására

frees.jpg

-xbox,ps2,wii,stb,stb játékok futatása!

-Mivel nem lemezről mennek a programok, az XGD3, AP25, AP26 és bármilyen más esetleg a jövőben megjelenő lemez alapú védelmi technikák rögtön ki vannak ütve. Ergó nem kell újra flasheltetni vinni a géped soha többé

- Működnek az Arcade játékok

- Működnek a DLC-k

- Azért aki ragaszkodik a lemezekhez, az az ISO-t kibontva, simán NERO-val vagy más programmal fileszinten lemezre másolva is elindíthatja a játékokat, ráadásul nem kell feltétlen DUAL layeres lemez, ha a játék felfér simára is (és elég sok felfér)

- RGH/JTAG gépen fel van oldva a belső HDD méretkorlátozása, valamint nem szükséges azt az MS-töl beszereznünk. bármilyen sima 2,5″-es notebook merevlemezt használhatunk a gépben akár 1 terrásat is, vagy még nagyobbat, ha lesz.

Ez az RGH/Jtag jó kis dolog, és a határ vele a csillagos ég:)

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.