Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JTAG/RGH-XBOX-live ingyen!


Powered By: listen2myradio.com

 
 

 

 

 

 Úgy néz ki hogy újabb távlatok nyílnak JTAG/RGH-konzolokra!Eddig nem nyílt lehetőségünk hogy játszhatunk XBOX-LIV-en modolt konzolokal ez most megszüntnek néz ki és ez mind ingyen XBLS-be lehet állítani !

Jómagam nem próbáltam de állítólag működik!Közbe teszteltem és müködik 100%-ig!

Mindenki a saját felelősségére!Ha véletlenül mégis csak bannolnak akkor sincs probléma marad a megszokott játékok játszása!De bannolt konzolokra is van orvoságom!

 

 A titanfall-játékkal senki se próbálkozzon!

 

 

Fájl:Link
 
A letöltésben találhatók a 16767 frissítés és a Platinum XBOX LIVE Stealth fájlok. Avatarokat is engedjétek feltelepíteni!A csomagban megtanálható a legújabb XEBuild amimivel letudod gyártani a frisítést,és müködik a Dashlaunch 3.12-vel!Nem hivatalos de működik!
 
1.  frissítsétek 16767 re a dashboard-ot
2.  XBLSE fájlokat tegyétek a HDD root könyvtárába, belső HDD
3. Dashlaunch 3.12 beállítások ellenőrzése (a dashlaunchnak működnie kell) a fájlok között található launc.ini az tökéletes ezzel is időt sporolunk meg!
 
Csak GOD és DVD-ről másolt játékkal szabad LIVE-ra menni, XEX-et ne indítsatok. Profilt teljesen újat csináljatok amivel csakis a LIVEN-játszotok!Ez fontos!Ne legyen nyoma a profilotok történetének!!
 
Leírnám még egyszer hogy a XBLS Files Pack-ba található Launc.ini az tökéletes!Beállításokat benne is meglehet nézni!Mielőtt újraindítanád a konzolt másolás és csere,mentés!Ne felejtsd el!
 
 
Beálítások
 
- liveblock (disabled)( blokkolja a Microsoft DNS ha nem tiltod DNS hiba lesz)
- livestrong (disabled)( teljes DNS- blokkoló)
- fakelive (disabled)( svindli XBL az indie játékok , ha nem tiltod le ez lesz 8015190E hiba)
- xhttp (disable)( biztonságos XAM folt , ha nem tiltod le , nem játszhatsz néhány legújabb játékot )
- signotice (disabled)
( blokkolja a pop -up hibákat , ha nem tiltod le , nem ismeri fel a hibákat )
 
 
 
 
Plugi
Launc.ini beállítások:
plugin1 = Hdd:\XBLStealth.xex
plugin2 = Hdd:\xbdm.xex
plugin3 = Hdd:\XRPC.xex
 
 
 
 
Figyeljetek rá:
- Ne futass játékot XEXmenu vagy FSD alól!
- Semmi Hack Trainer Módolt cucc
- Nincs homebrew
- Neighborhood SDK-val indítsd a játékokat, ha lehet (ez nem szükséges mindenképp)
 
Mielőtt lecsuknád a konzolod állíts vissza mindent ahogy volt!De mielőtt vissza állítasz mindent a net kapcsolatot bontod!!A launch.ini-re mindig figyelj oda hogy jó legyen..és a dashlaunch-ba mikor állítgatsz mindig mentést csinálj!!
 
XBOX Live Gold kreálás LINK, ehhez neighborhood sdk szükséges.
 
 
Játékra fel,de vigyázva!Betartani a leírásokat szigorúan!
 
 
XBOX Live Gold
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Neighborhood SDK
 

 

 

 

 

URL Counter
Page Hits

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

működik?

(Máté, 2014.10.14 14:35)

Ez tényleg működi?Nem teszi tönkre az xbox-at?

Iso

(Janek, 2014.10.19 06:13)

Figyeljünk már oda arra is hogy teljesen érintetlen iso-kat szedjünk már le,és azokat alakítsuk át god formátumra!Rengetegen már így töltik le god formába...ki tudja hogy mik vannak benne piszkálgatva!És még a ki be jelenezésnél se figyelnek sokan oda,rengetegen megbuknak már csak így is!

hbencepk@gmail.com

(Beni, 2014.10.13 23:49)

Heló, az én konzolom is bannolva lett régebben, hol tudok ez ügyben haladni tovább? :) köszi előre is :)

Bann!

(Janek, 2014.10.14 06:24)

Mindenki a saját felelősségére cserélgesse a CPU-keyt,DVD-keyt és a KV! Ebbe csak akkor kezdj bele ha tényleg úgy gondolod hogy meg tudod oldani magad!Ha valami gubanc lesz a konzoloddal akkor azt is vissza tudod állítani a eredeti állapotába!És teljesen máshogy működik 1-4gb-konzol személyazonosság megváltoztatása mint a többi-é!Ha pedig nem jól csinálod utána már csak mi szakik tudjuk talpra állítani!De az már valóba fizetős lesz!Kérdem én-megér ennyit?Hangsúlyoztam hogy nagyon körül tekintően használjuk!Ne kapkodjunk ne akarjunk az összes gaméval játszani 1x-re!Nekem már 1-hete működik és 1-játék van játszva!!

És ebbő nem szimpla letiltás lesz hanem ha rosszul csinálod szimpla nem indulás!!És cpu-key-is kell hozzá 1-nem bannolt!

Mág 1x-hangsúlyozom hogy csak is a saját felelősségetekre turkáljatok a konzolotokba!Ha még az RGH-ra garitok van akkor az is bukta!

Re: Bann!

(Beni, 2014.10.14 10:20)

Ő félreértés történt szerintem, még 4-5 éve lettem bannolva, mikor úgy döntöttem hogy elhasználom az 1 hónap gratis gold-ot a vásárlás után, 3 hétig játszottam azthiszem valamelyik battlefield-el utána nem használtam a live-om, most derült csak ki hogy annak idején mégiscsak bannt kaptam, ez ügyben szeretnék tanácsot, hogy ilyenkor milyen lehetőségek szerint lehet ezt megoldani? köszi előre is :)

xbox

(Pisti, 2014.10.14 09:03)

Sziasztok! miért van az h SDK-ba beirom az xbox ip-t amit szoktam total cmd-be is ott a lenti bal sarokba, de nem csatlakozik gépen csak azt irja hibás IP :S ! köszönöm a segitséget előre is!

neonoxd14@gmail.com

(dbwaii, 2014.10.12 17:10)

Csáó, mindent beállítottam, viszont korábban már bannolva lett a konzolom. Mi a teendő? a leírás azt írja van valami okosság rá. :D

Re: neonoxd14@gmail.com

(Janek, 2014.10.12 17:45)

Szia!

Igen van, de ez ne haragudj de beavatkozást igényel!Ha elküldöd nekem vagy más szakihoz akkor megoldom vagy megoldják!

Üdv:Janek

Re: Re: neonoxd14@gmail.com

(neonoxd, 2014.10.13 22:01)

gondolom KV cserére gondolsz. szintén érdekelne hogy mennyibe' tudnék vásárolni :D Mert azt személyesen meg tudnám oldani, csak itthoni eladót nem találtam még. :D

ban

(Mátyás, 2014.10.13 21:47)

Szia. irtam e-mailt a ban feloldas ugyben. szerintem tul gyorsan nyomtam ra a loginra (meg nem irta ki h xblse enabled) legalabb az en esetembol tanuljatok, es remelem valami nem horror osszegekert lehet feloldani egy bant. :) szep estet

GoldsPoof

(Gábor, 2014.10.11 22:16)

Minden működik (xbls,sdk stb..) kivéve a gold poof.
Kijelentkezek, rákattintok hogy connect to jtag. Ki írja hogy "Active Connection!", rákattintok hogy spoof goldra, bejelentkezek, de még mindig free felhasználó vagyok.
Ötlet? :S

Re: GoldsPoof

(NumbaN9ne, 2014.10.12 01:11)

Nekem is:s

Re: GoldsPoof

(Janek, 2014.10.12 08:15)

Free=Ingyenes!

Re: Re: GoldsPoof

(NumbaN9ne, 2014.10.13 12:48)

De ha müködne akkor ott nem Goldnak kéne h legyen? egyébként lejárt ügye a hétvége, Free Xbox Live felhsználót mutat, de pl Party chatet tudok kreálni amihez ügye gold kell

Kérdés

(ddiiddgg14, 2014.10.12 23:30)

Hali, amit írtál hogy bannolt kozolkra is van megoldásod, véletlenül nem a KV cserére gondolsz? Ha igen mit tudsz hol és kb mennyibe csinálja valaki, vagy te?

Re: Kérdés

(Janek, 2014.10.13 05:35)

Küldj e-mailt,ott megbeszélhessük!

működik

(Mátyás, 2014.10.12 19:13)

Nos sikerült megoldanom. a Live működik. viszont a fifa 15 azt írja (ugye ma éjfélig érvényes a free gold) Hogy nem tud csatlakozni az ea a szerverekhez. Illetve a GTA se megy (ott is ugyan azt írja, h nem tud a szerverhez csatlakozni) a fent írt goldot nem csináltam meg mert ez nekem nagyon nehéznek tűnik :D Lehet ez a baja?

Re: működik

(Janek, 2014.10.12 19:42)

Szia!

Hiszem hogy megbírod csinálni!!:-)Ha a többi ment akkor ez már gyerek játék!

help

(Matyas, 2014.10.12 12:13)

Sziasztok!
Valaki nem tudna egy videót csinálni, hogy lépésről lépésre, hogy kell meg csinálni? Illetve a dash frissítésben elakadtam már... A NAND-ot kinyertem de mikor frissíteni akarom azt írja, hogy not found (tálca nyitó gomb, fat 32re fel másoltam updflash.bin file)
Segítséget előre is köszönöm!

Nem hivatalos HDD

(kocka6, 2014.10.12 03:13)

Nem hivatalos a belső vinyom slimbe... Ha kiveszem és erre a célra használok egy 8gbos pent (xboxxal formazottat) akkor az úgy jó nem? USBMU
A hivatalos $systemupdate hova menti ha nincs belső HDD és nekem nem 4gbos slimem van....