Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JTAG/RGH Dashboard frissítés egyszerűen, J-runner segítségével!

Leírnám hogy hogyan is lehet egyszerűen frisíteni a RGH-konzolon a Dashboard verziót!És így (mindenki) megbírja magának oldani!És csak is akkor csináld ha játék már igényli,addig semmi értelme!

Ez csak 1-tájékoztató jelegű leírás,ha valamit elrontasz azt csak is magadnak köszönheted!Tehát ennek tudatába állj neki!

1-konzolon ez az eljárás sajnos nem működik!Mégpedig  WINBOND 2K amit a géped hátulján bírod beazonosítani!MFR Date:2013.12!

1-legyen stabil net kapcsolatod

2-töltsd le a J-runnert

3-A legújabb Dashlaunch 3.14 Innen itt megjegyezném hogy ez változik,ahogy az idő telik,mindig keress rá a legújabbra!

A következő lépésed hogy a letöltött DL 3.14-et kitömöríted egy Fat32-formázott pendrive-re!És bekapcsolod a konzolt és felmásolod a HDD1 mappába!Ha ez megvan akkor felinstallálod!Ha ez megvan akkor a konzolodnak adj internet kapcsolatot,és jegyezd meg pontosan a IP-címét a konzolodnak!Amit a bal alsó sarokban találhatsz!

192.168.1.101-image17.jpg

 

 

 

 

 

 

Ha ez megvan akkor megnyissuk a DL 3.14-et!Azon belűl Configurator/updserv zöldre váltsuk!Ezután a konzolt így hagyjuk nem nyulunk hozzá!

192.168.1.101-image19.jpg

Ezután pedig megnyissuk a PC vagy a laptopunkon a J-runnert!Ott pedig válaszuk a Add Dash lehetőséget,a kis nyílra klikkelve lenyílik 1-kis ablak,és ismételten Add Dash!A felugró ablakba pedig a legújabb dash verzió mellet teszünk egy pipát,ami a jelen pillanatba 17150!De ez későbbiekben egyértelműen változhat,de jelen pillanat most ez!És utána rányomunk a Add Dashes-re és már tölti is le a legújabb frisítést!Ha letöltötte akkor kilépünk a J-runnerből és ismét megnyissuk!

capture-20150507-095411.png

Most pedig megkezdjük a konzol frissítését!Válasz a J-runner-be a Update Mode a Force IP cím előtt a kis négyzetet üresen hagyod akkor Automatikusan keresi meg a konzolod!Ha pedig be pipálod akkor a írd be a konzolod ip-címét amit megjegyeztél!És végül rányomsz az UPDATE-re!Dőlj hátra és ne nyúlj semmihez,még akkor se ha azt hiszed hogy nem csinál semmit!Ha a konzolod újra indult akkor már az új Dashboard verzió fog fogadni!

capture-20150507-100843.png

 

Hát ennyi volna az egész!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.